Συνεργασία

Η HELLENIC PROPERTY ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Πωλήσεις, αγορές και ενοικιάσεις ακινήτων στην Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική

Hellenic Property Real Estate

Η Hellenic Property είναι μια νέα εταιρεία με ξεχωριστές αξίες, η ομάδα μας αγαπάει την δουλειά της και βάζει πάθος σε ότι και αν κάνει. Ο βασικός μας στόχος είναι να σας εξυπηρετήσουμε και να εκτελούμε την κάθε εντολή σας, κάτι που επιδιώκουμε δυναμικά προσπερνώντας όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες που ενδεχομένως θα προκύψουν. Αδιαμφισβήτητα το οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας χρίζει ιδιαίτερης σημασίας, αλλά εμείς μάθαμε ότι η καλή δουλειά φέρνει πάντα καλό αποτέλεσμα και ότι ένα εύλογο οικονομικό αποτέλεσμα έρχεται για όλους αργά ή γρήγορα.

Εμείς αναλαμβάνουμε τα ακίνητα σας με επαγγελματισμό ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες στρατηγικές μάρκετινγκ, χρησιμοποιώντας τεχνικές πωλήσεων που εφαρμόζονται ήδη στην πιο οργανωμένη μεσιτική αγορά της Αμερικής.

Η αποτελεσματικότητα που σας παρέχεται από εμάς είναι σίγουρη. Η παροχή ενός πρωτοποριακού πακέτου υπηρεσιών και η ασταμάτητη συνεχής εκπαίδευση, μας βοηθάει να επικοινωνούμε με την αγορά και τους υποψήφιους αγοραστές με πιο σύγχρονο τρόπο.Τρόποι ανάθεσης και συνεργασίας με τους ιδιοκτητες ακινητων.
Είναι προφανές ότι ο στόχος του κάθε ιδιοκτήτη είναι η πώληση/ενοικίαση του ακινήτου του στην υψηλότερη δυνατή χρηματική αξία και στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Για να το πετύχετε αυτό θα χρειαστεί απλώς να κάνετε μια σοβαρή πρόταση σε κάποιο επίσημο και ταυτόχρονα σωστό μεσιτικό γραφείο. Αν οι κινήσεις του μεσίτη που θα συνεργαστείτε είναι μεθοδικές και καλά προσχεδιασμένες τότε έχετε πολλές πιθανότητες να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.Συνεργασία στην πώληση με ΑΠΛΗ ΑΝΑΘΕΣΗ

Hellenic Property Real Estate

Σε περίπτωση απλής ανάθεσης ο ιδιοκτήτης έχει την δυνατότητα να συνεργαστεί για την πώληση του ακινήτου του με παραπάνω από ένα μεσιτικά γραφεία. Αυτό σημαίνει ότι οι μεσίτες που θα αναλάβουν την πώληση του ακινήτου σας θα προσπαθούν να διεκπεραιώσουν την διαδικασία ταυτόχρονα ο ένας με τον άλλο σε έναν άτυπο “αγώνα” μεταξύ των μεσιτών. Το αποτέλεσμα αυτής της προσέγγισης, σε πρώτο πλάνο, είναι να αποτελεί προτεραιότητα η γρήγορη πώληση του ακινήτου και όχι η επίτευξη του καλύτερου δυνατού τιμήματος.

Συνήθως, οι περισσότεροι πωλητές ακινήτων κάνουν το λάθος να θεωρούν ότι με το να δώσουν μια απλή ανάθεση σε πολλούς μεσίτες λειτουργεί υπέρ τους. Στην πραγματικότητα όμως δεν ισχύει αυτό, ειδικά αν ενδιαφέρεστε να πετύχετε υψηλές αποδοχές. Αυτό γίνεται επειδή απλά ο μεσίτης δεν μπορεί να δώσει την απαραίτητη προσοχή στην πώληση του ακινήτου για το οποίο δεν του έχει ανατεθεί αποκλειστική εντολή ανάθεσης. Ο μεσίτης δεν μπορεί να μελετήσει σωστά το ακίνητο και να επενδύσει χρόνο και διαφημιστικά κονδύλια σε αυτό συγκεκριμένα, γιατί ανα πάσα στιγμή μπορεί να πουληθεί από κάποιον άλλο μεσίτη ακόμα και από τύχη.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Δυνατότητα συνεργασίας με παραπάνω από ένα γραφεία
 • Χωρίς νομική δέσμευση κάποιας περιόδου
 • Πιθανότητες πιο γρήγορης πώλησης
 • Κανονική μεσιτική αμοιβή

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ο μεσίτης ενδιαφέρεται περισσότερο για τον αγοραστή και πιέζει παραπάνω για την πώληση
 • Ο μεσίτης δουλεύει το ακίνητο με τον ίδιο τρόπο όπως τα άλλα εκατοντάδες ακίνητα που έχει
 • Πιθανότατα το ακίνητο σας θα προβάλλεται σε διαφορετική τιμή και με λάθος χαρακτηριστικά
 • Ο κάθε μεσίτης προσπαθεί απλά να πουλήσει το ακίνητο χωρίς να νοιάζεται για το τίμημα
 • Επικοινωνείτε με πολλούς μεσίτες, αντί για έναν, με αποτέλεσμα να κουράζεστε πολύ παραπάνω
 • Η πώληση προχωράει με χαώδες τρόπο και αυξάνεται το ρίσκο να κάνετε λάθος κινήσεις
 • Κάθε μέρα δέχεστε δεκάδες τηλεφωνήματα από μεσίτες για υποδείξεις σε διαφορετικές ώρες
 • Δεν ξέρετε πως να προχωρήσετε την διαδικασία χωρίς δυσκολίες στα επόμενα στάδια
 • Ο αγοραστής ασκεί μεγαλύτερη πίεση όταν συναντά το ίδιο ακίνητο σε πολλούς μεσίτες

Ως αποτέλεσμα μιας τέτοιας συνεργασίας έχετε μια χαώδες προβολή του ακινήτου σας στα portals από διαφορετικά γραφεία και σε διαφορετικές τιμές. Επίσης, κανένας μεσίτης δεν θα αντιμετωπίσει σοβαρά το ακίνητο διότι και εσείς ως ιδιοκτήτης, με την σειρά σας, δεν αντιμετωπίσατε κανέναν στα σοβαρά. Αν το προβάλετε μόνοι σας στα portals και κάνετε υποδείξεις τότε κανένας σοβαρός μεσίτης δεν θα ασχοληθεί καν με το ακίνητο.

ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ
Θεσσαλονίκη 2%-3%, Χαλκιδική 3%-5%

ΠΙΘΑΝΗ ΠΩΛΗΣΗ
Από 2 έως 18 μήνες, συνήθως 3 με 12 μήνες

ΝΟΜΙΚΗ/ΧΡΟΝΙΚΗ ΙΣΧΥ
Χωρίς δεσμευση, απλή αναθεση για 12 μήνεςΣυνεργασία στην πώληση με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ

Hellenic Property Real Estate

Η αποκλειστική ανάθεση αποτελεί τον πιο σύγχρονο και διαδεδομένο τρόπο συνεργασίας μεταξύ του πωλητή και του μεσίτη παγκοσμίως. Στη περίπτωση επιλογής της αποκλειστικής ανάθεσης ως τρόπο συνεργασίας, πρώτα από όλα, εξασφαλίζεται η ήρεμη πώληση σε επιθυμητό τίμημα και δεύτερον η καλύτερη δυνατή προώθηση του ακινήτου σας με τα έξοδά του μεσίτη. Γινόμαστε δυο καλοί συνεργάτες με κοινό στόχο την πώληση. Η συμφωνία μας έχει συγκεκριμένη χρονική ισχύ κατά την οποία η ομάδα μας αναλαμβάνει αποκλειστικά την προβολή, την προώθηση (marketing) και την πώληση του ακινήτου σας.

Μετά την υπογραφή των εγγράφων αναλαμβάνουμε την σωστή παρουσίαση του ακινήτου σας και το προωθούμε στα καλύτερα και μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Προχωράμε στη καταχώρηση και τη διαφήμιση σε όλα τα ελληνικά και διεθνή πόρταλς σε παραπάνω από 30 χώρες. Πλέον η εταιρία μας μπορεί να επενδύσει σε διαφημιστική καμπάνια αφιερωμένη στο ακίνητο ένα μεγάλο ποσοστό της προμηθειας ή και να τη μοιραστεί με τα άλλα μεσιτικά γραφεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό που βρίσκεται σε συνεργασία. Είμαστε πρόθυμοι και έτοιμοι να ασχοληθούμε μέρες ολόκληρες με το ακίνητο, γιατί ξέρουμε να έχουμε σωστή συνεργασία μεταξύ μας και ότι ο κόπος μας θα ανταμείβει καλά.

Οργάνωση όλων των απαραίτητων εγγράφων για την πώληση
Συγκεντρώνουμε για εσάς όλα τα σημαντικά και απαραίτητα έγγραφα στον προσωπικό σας online χώρο αποθήκευσης. Μέσω των νομικών συνεργατών μας σας παρέχουμε όλο τον αρχικό έλεγχο νομιμότητας ακινήτου και κατά παραγγελία τεχνική και νομική υποστήριξη για την έκδοση και επαλήθευση των απαραίτητων εγγράφων. Τα έτοιμα προς πώληση ακίνητα, χωρίς εκκρεμότητες πωλούνται ταχύτερα και σε καλύτερες τιμές.

Διαπραγμάτευση
Με την αποκλειστική ανάθεση σαφώς και εξασφαλίζεται η απόλυτη εχεμύθεια και η καλύτερη διαπραγμάτευση με τους υποψήφιους αγοραστές, αφού υπάρχει ο απόλυτος έλεγχος της διαδικασίας. Ερχόμαστε εμείς για λογαριασμό σας σε επαφή με τον υποψήφιο αγοραστή και σας ενημερώνουμε μόνο όταν πρόκειται για σοβαρό πελάτη, εφόσον δείξει ότι σκοπεύει να κάνει μια σοβαρή πρόταση αγοράς. Έτσι γλιτώνετε τον χρόνο των άσκοπων συναντήσεων με υποψήφιους αγοραστές που δεν ανταποκρίνονται στα θέλω σας. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε άμεσα την τιμή και να κλείσετε συμφωνία με τον αγοραστή που προτιμάτε, αυξάνοντας το όφελός σας.

Διαδικασία πώλησης
Και ας υποθέσουμε ότι φτάσαμε σε συμφωνία τιμής. Τελειώνει εδώ; Όχι βέβαια! Σχεδόν το 40% των ακινήτων στα οποία υπάρχει συμφωνία τιμής δεν καταλήγει σε πώληση. Γιατί αυτό; Γιατί μετά από την συμφωνία τιμής, αρχίζει στην πραγματικότητα όλη η δύσκολη διαδικασία: έγγραφα, υπηρεσίες, μηχανικοί, τακτοποιήσεις, κρυφά και φανερά χρέη, δάνεια, προσημειώσεις, δικηγόροι, ΤΑΠ, εφορία, κτηματολόγιο κ.α. Κάποιος πρέπει να γνωρίζει το σύνολο της διαδικασίας στις δύσκολες στιγμές και όταν προκύψουν προβλήματα να είναι ικανός να κρατήσει την συμφωνία ζωντανή γιατί ο κάθε εμπλεκόμενος συνήθως στη πρώτη δυσκολία προσπαθεί να ακυρώσει την συμφωνία και να ασχοληθεί με ένα πιο εύκολο ακίνητο. Ποιος όμως μπορεί να μιλήσει σωστά με τον κάθε εμπλεκόμενο στην γλώσσα του? Μάντεψε ποιος!

Ο σωστός μεσίτης δημιουργεί την υπεραξία
Ο σωστός μεσίτης δημιουργεί υπεραξία στην διαδικασία της προώθησης, της διαπραγμάτευσης και τελικά της πώλησης του ακινήτου σας. Ξέρει την αγορά, ξέρει τα βήματα, ξέρει τους εμπλεκόμενους και έχει την εμπειρία επικοινωνίας μαζί τους, έχει τους πελάτες του και ξέρει τον τρόπο να φέρει την πώληση εις πέρας.

H αποκλειστική ανάθεση στην Hellenic Property σας συμφέρει γιατί πρώτα από όλα δεσμευόμαστε ηθικά για να εργαστούμε με μεθοδικότητα για την πώληση του ακινήτου σας. Εργαζόμαστε με γνώμονα την επίτευξη της οικονομικά πιο συμφέρουσας συμφωνίας με τον υποψήφιο αγοραστή σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα.

Θέλετε να μάθετε τι θα κάνουμε συγκεκριμένα για το δικό σας ακίνητο; Καλέστε μας για να έχουμε μια συνάντηση γνωριμίας. Σε αυτή θα σας αναλύσουμε όλες τις πτυχές της συνεργασίας μας, αλλά και τον τρόπο που θα συνεργαστούμε. Μια αποκλειστική σύμβαση εγγυάται ότι ο μεσίτης ενδιαφέρεται να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις εντός του χρονικού πλαισίου που ορίζεται στη σύμβαση.

Διαλέξτε έναν μεσίτη! Δώστε το ακίνητό σας αποκλειστικά! Έτσι, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας πώλησης (ή αγοράς) μιλώντας με έναν επαγγελματία. Αφήστε τον μεσίτη - εκπρόσωπό σας, να μιλήσει με άλλους μεσίτες για να του φέρουν αγοραστές. Αφήστε τον να επικοινωνήσει με την υπόλοιπη αγορά.

ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ
Θεσσαλονίκη 3%-4%, Χαλκιδική 3%-6%

ΠΙΘΑΝΗ ΠΩΛΗΣΗ
Από 1 έως 12 μήνες, συνήθως 1 με 6 μήνες

ΝΟΜΙΚΗ/ΧΡΟΝΙΚΗ ΙΣΧΥ
Με δέσμευση, από 4 έως 8 μήνες για την Θεσσαλονίκη, από 6 έως 12 μήνες για την Χαλκιδική

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Δυνατότητα συνεργασίας μόνο με ένα μεσιτικό γραφείο
 • Νομική δέσμευση κάποιας περιόδου
 • Υψηλότερη μεσιτική αμοιβή

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ο μεσίτης νοιάζεται για τον πωλητή και πιέζει τον αγοραστή για την καλύτερη προσφορά
 • Ο μεσίτης δουλεύει το ακίνητο σας με ιδιαίτερο τρόπο και με απόλυτη προσήλωση σε αυτό
 • Προωθούμε την επαγγελματική παρουσίαση σε όλα τα marketplaces τοπικά και το εξωτερικό
 • Ο μεσίτης προσπαθεί για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των συμφερόντων σας και το σωστό αντίτιμο
 • Επικοινωνείτε με έναν μεσίτη και αυτός στην συνέχεια επικοινωνεί με 1000 μεσίτες και την αγορά
 • Η πώληση προχωράει με οργανωμένο τρόπο, ότι είναι πραγματικά σημαντικό δεν είναι ποτέ βιαστικό
 • Θα κάνουμε υποδείξεις και θα απαντάμε στα ερωτήματα χωρίς καμία ενόχληση εις βάρος σας
 • Έχουμε την εμπειρία να φέρουμε την ανάθεση σε ένα λογικό τέλος και να προσπερνάμε τα εμπόδια
 • Ο αγοραστής βλέπει την παρουσίαση και την μοναδικότητα του ακινήτου και το εκτιμάει περισσότερο

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ποιοτικός έλεγχος σε κάθε στάδιο της πώλησης
 • Άμεση, δυναμική και σωστή προώθηση και προβολή
 • Προσωποποιημένη συνεχής ενημέρωση και υποστήριξη
 • Ενισχυμένη προώθηση & σύγχρονη παρουσίαση του ακινήτου σας
 • Το διαφημιστικό κόστος της προώθησης δεν επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη
 • Το ακίνητο μπαίνει στην ξεχωριστή συλλογή ΤΟΠ 50 σημαντικότερων ακινήτων
 • Προφύλαξη του ιδιοκτήτη από ενοχλήσεις και από περίεργους ενδιαφερομένους
 • Η υποδείξεις γίνονται οργανωμένα σε προκαθορισμένες ώρες αν το ακίνητο κατοικείται


Επιλέγοντας σε εμάς την αποκλειστική ανάθεση του ακινήτου σας, παρέχουμε τα ακόλουθα:

ΓΕΝΙΚΑ

 • Εκτίμηση εμπορικής αξίας και της τιμής πώλησης
 • Ανάπτυξη στρατηγικής πώλησης σε συνεργασία μαζί σας
 • Μελέτη του ακινήτου και καταγραφή των πλεονεκτημάτων
 • Συμβουλές προετοιμασίας του ακινήτου για την φωτογράφιση και τις υποδείξεις
 • Δημιουργία online data φακέλου με όλο το υλικό (περιγραφές, φωτογραφίες, video, παρουσιάσεις)
 • Πρόγραμμα συνεργασίας με τα καλύτερα μεσιτικά γραφεία στην Ελλάδα (20+ συνεργάτες)
 • Πρόγραμμα συνεργασίας με τα καλύτερα μεσιτικά γραφεία του εξωτερικού (50+ συνεργάτες)
 • Πρόγραμμα συνεργασίας με μεγάλα μεσιτικά γραφεία (New Deal, Prosperty, Keller Williams)
 • Επαγγελματική διαχείριση και προώθηση σε 5 γλώσσες
 • Συμμετοχή σε Online & Offline International εκθέσεις
 • Νομική και τεχνική υποστήριξη από τους συνεργάτες της εταιρείας
 • Συνεχής έγγραφη ενημέρωση ενεργειών και αποτελεσμάτων (2 φορές το μήνα)

MARKETING

 • Δωρεάν φωτογράφιση (εσωτερικό και εξωτερικό)
 • Δωρεάν βίντεο – παρουσίαση (όπου κριθει χρήσιμο)
 • Δωρεάν Drone Video + Φωτογραφίες (όπου κριθει χρήσιμο)
 • Δωρεάν 3D Tour απεικόνιση (όπου κριθει χρήσιμο)
 • Δωρεάν παρουσίαση
 • Προβολή ακινήτου σε προβεβλημένες θέσεις σε διαφημιστικά πορταλ (VIP & Premium)
 • Ανάρτηση αγγελίας σε όλες τις δημοφιλείς ιστοσελίδες προώθησης ακινήτων
  • Hpr.gr (Ελληνική εταιρική ιστοσελίδα)
  • Hellenic.Property (Ροσόφωνη εταιρική ιστοσελίδα)
  • Spitogatos.gr (Τοπικά, Νο.1 ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων, Ελλάδα)
  • Homegreekhome.gr (International, Βαλκάνια (Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Αλβανία))
  • Spitogatos.com.cy (International, Κύπρος)
  • Tospitimou.gr (Τοπικά, Ελλάδα)
  • Spourgiti.com (Τοπικά, Ελλάδα)
  • Spiti24.gr (Τοπικά, (Ελλάδα & Κύπρος))
  • Plot.gr (Τοπικά, Ελλάδα)
  • Green-Acres.com (International, Νότια Ευρώπη (Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ισραήλ, Κροατία))
  • Ferimmo.gr (International, Βόρεια Ευρώπη (Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Βέλγιο))
  • Spiti360.ch (International, Ελβετία)
  • Flatfy.com (International, 30 χώρες)
  • The leading Properties of the World (International, 20 χώρες)
  • JustReal.ru (International, Ρωσόφωνες χώρες (Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Αρμενία))
  • Tranio.ru (International, Ρωσόφωνες χώρες (Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Αρμενία))
  • Realting.com (International, Ρωοσόφωνες χώρες (Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Αρμενία))
  • Επίσημες ιστοσελίδες των εταιρειών (New Deal, Prosperty, Keller Williams, Remax)
 • Προβολή ΤΟΠ 50 ακινήτων σε σελίδες των συνεργατών, εταιρικές παρουσιάσεις
 • Επιστολές προώθησης του ακινήτου και ενημέρωση των κατοίκων των γύρω περιοχών
 • Επιστολές προώθησης του ακινήτου και ενημέρωση του υπάρχοντος πελατολογίου
 • Τοποθέτηση διαφημιστικό banner μπροστά και πίσω από το ακίνητο
 • Προβολή στα social media (Facebook, Instagram κ.α.)
 • Αποστολή ενημερωτικών e-mail σε όλους τους συνεργάτες
 • Προβολή του ακινήτου σε όλες τις παρουσιάσεις που συμμετέχουμε
 • Προτεραιότητα σε σχέση με τα άλλα ακίνητα σε όλα τα στάδια
 • Οργανωση Open day
Loading...